web design

web design

Uw website is misschien wel het eerste wat uw doelgroep van u ziet. Hoe een website eruit ziet, bepaalt mede of de bezoeker terugkomt naar uw website. Een web design moet daarom qua look en feel passen bij uw bedrijf én bij uw doelgroep. Vormgeving is bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf of evenement. Een goede vormgeving is vanzelfsprekend, alsof het niet anders kan. Vanuit deze overtuiging sluiten we zo goed mogelijk aan op uw verhaal en visie. Hiervan maken we een vertaling in de vorm een passend ontwerp. DesertDog is bekend met diverse nieuwe technologieën die meer interactiemogelijkheden met uw doelgroep bieden. De vormgeving van uw website passen we hierop aan. Van concept, vormgeving, website, aanmelding database, gepersonaliseerde mailings tot banners

event support

event support

Een ideale mix van creativiteit en passende techniek. Jarenlange ervaring op het gebied van AV-techniek, vormgeving, ICT en evenementen zorgen voor allround ondersteuning vóór en tijdens uw event. Ondersteuning nodig tijdens uw event? DesertDog is uw ruggesteun op events. We zijn op de hoogte van de inhoudelijke content en technische specificaties waardoor presentaties en beeldovergangen soepel verlopen. We bieden presentation support, live beeld- en videoregie en technische regie. Bovendien zijn wij voorloper op het gebied van diverse interactieve mogelijkheden en het inzetten van live web streams, social media, sms-diensten en andere oplossingen die uw publiek/bezoekers een actieve rol geven. Kortom: we zijn de creatief-technische partner die, samen met uw team, uw specifieke evenement wensen vertaalt naar een sterk creatief concept, vormgeving en de juiste uitvoering.

motion graphics & video

motion graphics & video

Ook verzorgen wij alles op het gebied van beeld- en audiobewerking. Van beeldopmaak, zoalsuw bedrijfs- of eventpresentaties in Powerpoint of Keynote, tot motion graphics. Alles wat je op een eventscherm ziet, kunnen wij voor u verzorgen.

webdevelopment

webdevelopment

DesertDog ontwerpt uw web-applicatie of website met oog voor een optimale interactie tussen u en de bezoeker, een goede technische ondersteuning en intuitief gebruik. Bij het ontwikkeling staan uw doel, uw boodschap en de relatie met uw doelgroep centraal. Voor het bouwen van websites gebruiken we zeer gebruiksvriendelijke systemen, zodat u na de oplevering makkelijk zelf teksten kunt wijzigen of toe kunt voegen. Naast websites bouwen we ook diverse web applicaties, databasestructuren, databasefuncties, mobiele applicaties enz. Met gebruik van de juiste techniek die bij uw vraag past. Door jarenlange ervaring hebben wij een goede samenwerking opgebouwd met specialisten in de branche. Op deze manier kunnen wij aan bijna al uw wensen voldoen.

logo design & identity

logo design & identity

Uw corporate identity, huisstijl en communicatie zijn steeds meer bepalend voor uw succes. Internet heeft hier een groot aandeel in. Uw website en andere visuele uitingen bepalen hoe mensen denken over uw bedrijf of evenement. De visuele identiteit van een organisatie, is vaak de eerste kennismaking voor klanten. Vormgeving is bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf of evenement. Een goede vormgeving is vanzelfsprekend, alsof het niet anders kan. Het past bij wat u uit wilt stralen. Vanuit deze overtuiging sluit DesertDog zo goed mogelijk aan op uw verhaal en visie. Hiervan maken wij een vertaling in de vorm van een logo en huisstijl, de opmaak van uw visitekaartjes, advertenties, promotiemateriaal, uitnodigingen, presentaties, website en alle bijkomende zaken.

print & drukwerk

print & drukwerk

DesertDog ondersteunt u bij alle printopdrachten. Of het nou gaat om huisstijldragers zoals briefpapier, visitekaartjes en corporate brochures of outdoor advertising zoals busreclame, abri’s etcetera. Wij adviseren en begeleiden u van A tot Z en verzorgen alles tot in de details.